Opprette database

SQL Server 2014

Microsoft SQL-databaser er kun tilgjengelig dersom du har Pakke 4 eller høyere.

I Databases-raden i Account Home trykker du på “SQL Server 2014”. Trykk deretter “Create Database”. Velg så et navn på databasen din, merk at webhotellet selv legger inn et tall som prefiks før navnet for å sikre at navnet blir unikt. Trykk deretter på “Save”.

Tilbake på SQL Server 2014-siden kan du nå velge å opprette en databasebruker. Det gjør du ved å trykke på “Create User”. Velg et navn på databasebrukeren din, merk at webhotellet selv legger inn et tall som prefiks før navnet for å sikre at navnet blir unikt. Velg et passord som oppfyller passordkravene: Mellom 5 og 20 tegn, minst én stor bokstav og minimum ett alfanumerisk tegn. Kryss av nederst for hvilke databaser brukeren skal ha tilgang til. Dersom du ønsker det kan du også velge hvilken database brukeren skal ha som standard. Trykk på “Save” for å opprette brukeren.

MySQL 5.5

I Databases-raden i Account Home trykker du på “MySQL 5.x”. Trykk deretter “Create Database”. Velg et navn på databasen din, merk at webhotellet selv legger inn et tall som prefiks før navnet for å sikre at navnet blir unikt. Trykk deretter på “Save”.

Tilbake på MySQL 5.x-siden kan du nå velge å opprette en databasebruker. Det gjør du ved å trykke på “Create User”. Velg et navn på databasebrukeren din, merk at webhotellet selv legger inn et tall som prefiks før navnet for å sikre at navnet blir unikt. Velg et passord som oppfyller passordkravene: Mellom 5 og 20 tegn, minst én stor bokstav og minimum ett alfanumerisk tegn. Kryss av nederst for hvilke databaser brukeren skal ha tilgang til og trykk deretter på “Save” for å opprette brukeren.

 

En tjeneste fra Telenor Norge AS